Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

LA PASCUALITA

LA PASCUALITA

ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΣΙΟΥΑΟΥΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Στη Τσιουάουα, στο Μεξικό, υπάρχει ένα κατάστημα νυφικών που είναι πολύ γνωστό. Ωστόσο, δεν είναι διάσημο τόσο για τα νυφικά του, όσο για κάτι ποιό τρομερό.
Είναι η βιτρίνα του καταστήματος που προκαλεί. Όμως μόνο σε όσους αποκαλυφθεί ότι μία από τις κούκλες, αυτή η κούκλα που βρίσκεται  μέσα στο κεντρικό τμήμα της βιτρίνας, ντυμένη στο κατάλευκο νυφικό της δεν είναι μία απλή κούκλα.

Σύμφωνα με την ιστορία της πόλης, η κούκλα είναι στην πραγματικότητα η διατηρημένη κόρη του πρώην ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Η κούκλα ονομάζεται LaPascualita ή μικρή Pascuala. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ονομαζόταν Pascuala Esparza.

Λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της κούκλας στη βιτρίνα του καταστήματος, οι ντόπιοι άρχισαν να υποψιάζονται ότι η LaPascualita ήταν στην πραγματικότητα το σώμα της κόρης της ιδιοκτήτριας.
Η κόρη της Pascuala, της οποίας το όνομα έχει χαθεί στην ιστορία, πέθανε με τραγικό τρόπο όταν μια BlackWidow αράχνη την τσίμπησε την ημέρα του γάμου της.
Η Pascuala αρνήθηκε ότι η κούκλα ήταν η κόρη της. Αλλά η φήμη είχε ήδη πάρει ζωή, και κανείς δεν την πίστεψε.Οι κάτοικοι της πόλης αναφέρουν ότι τη νύχτα η LaPascualita αλλάζει μερικές φορές θέση στο παράθυρο, και τα μάτια της σε ακολουθούν στο κατάστημα.

Τα νυφικά που φοράει τα αλλάζουν μόνο ο ιδιοκτήτης και μερικοί έμπιστοι υπάλληλοι.

Μερικοί ντόπιοι θεωρούν ότι η LaPascualita είναι αγία.