Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Ξενοδοχείο spitbank fort

Ξενοδοχείο spitbank fort

Το θαλάσσιο φρούριο της βικτωριανής εποχής που έγινε πολυτελέστατο ξενοδοχείο.


Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα παλιό στρατιωτικό φρούριο Spitbank (Spitbank Fort), ΑγγλίαΤο φρούριο αυτό χτίστηκε κατά την βικτωριανή εποχή, το 1861, και έπαιξε ζωτικό ρόλο στην προστασία του Ηνωμένου βασιλείου από την πιθανή γαλλική εισβολή. Το 1982, πωλήθηκε  και έκτοτε  έχει μετατραπεί σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.


Το ξενοδοχείο αυτό δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από άλλα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου.
Περιλαμβάνει κλαμπ, εμπορικό κέντρο, πισίνα και πάρα πολλές άλλες παροχές.


Πρόκειται για το πρώην φρούριο «No Man’s Land Fort» το οποίο βρίσκεται στα ανοιχτά των ακτών της νότιας Αγγλίας και πλέον ονομάζεται «spitbank fort». Είναι μοναδικό και μοιάζει με ένα κάστρο χτισμένο στη μέση της θάλασσας.

Το βικτωριανής εποχής θαλάσσιο φρούριο, μετά την ανακαίνιση, έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 44 άτομα.


Το φρούριο χτίστηκε μεταξύ 1867 και 1880 για να προστατεύσει την πόλη και το λιμάνι του Πόρτσμουθ από τη γαλλική εισβολή και απέχει περίπου δύο ώρες από το κεντρικό Λονδίνο. Αυτό που το κάνει ακαταμάχητο, είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στη μέση της θάλασσας, με καταπληκτική θέα 360 μοιρών! Έτσι, σε όποιο σημείο του και αν βρεθείτε τίποτα δεν μπορεί να μπλοκάρει τη θέα σας.


Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται μίνι γκολφ, τζακούζι, σπα, μπαρ – καμπαρέ, εμπορικά καταστήματα και εστιατόρια. Όσο για τη μετάβαση, είναι πολύ εύκολη και γίνεται με φουσκωτά.